Info

Aukioloajat

Kauppakeskus Elon sisäänkäynnit ja yleiset tilat ovat avoinna klo 8–22.

K-Citymarket palvelee klo 8–22 (pl. poikkeusaukioloajat).

Huomioithan viereisen linkin takaa poikkeusaukioloajat, jotka koskevat myös yleisiä tiloja.

Liikekohtaiset aukioloajat voit tarkistaa täältä.


Poikkeusaukioloajat 2024

Pyhäinpäivä 2.11.

Liikkeet palvelevat vähintään klo 12–16.

Isänpäivä 10.11.

Osa Elon liikkeistä voi olla suljettuna.

Itsenäisyyspäivä 6.12.

Osa Elon liikkeistä voi olla suljettuna.

Jouluaatto 24.12.

Osa Elon liikkeistä voi olla suljettuna.

Joulupäivä 25.12.

Osa Elon liikkeistä voi olla suljettuna.

Tapaninpäivä 26.12.

Osa Elon liikkeistä voi olla suljettuna.

Uudenvuodenaatto 31.12.

Liikkeet palvelevat vähintään klo 12–16.

Palvelut

SmartPost
Voit lähettää ja vastaanottaa kirjeitä sekä paketteja vaivattomasti Elon SmartPostissa. Voit käyttää palvelua kauppakeskuksen aukioloaikoina, aamusta iltaan saakka. SmartPostin pakettiautomaatin löydät Citymarketin kassalinjaston läheisyydestä, Kappahlia vastapäätä.

Löytötavarat
Löytötavaroita voit tiedustella K-Citymarketin infopisteeltä.

Sähköautojen PlugIt!-latauspiste
Elosta saat virtaa myös sähköautollesi! Sähköautojen lataamiseen on varattu 2 autopaikkaa aivan kauppakeskuksen edustalta, invapysäköinnin vierestä. Tähän autopaikkaan on asennettu Schneiderin Parking Floor -latauslaite, josta löytyy 2kpl Type 2 -pistorasioita. Latausteho on 11kW. Maksutiedot ja ohjeistuksen löydät lataustolpan yhteydestä tai lataamalla Plugit Cloud -sovelluksen puhelimen sovelluskaupasta.

Hyötyjätepiste
Elon edustalta, BossGloss-autopesulan lähettyviltä löydät monipuolisen hyötyjätepisteemme. Siellä voit säästää ympäristöä kierrättämällä kartonki- ja lasipakkaukset, metallin, paperin sekä vaatteet. Lisäksi hyötyjätepisteen yhteydessä sijaitsee muovinkeräyspiste.

Muovinkeräyspiste
Hyötyjätepisteestämme löydät myös toivotun muovinkeräyspisteen. Muovinkeräykseen voit lajitella tavallisimmat kotitalouden muovit. Muistathan erotella eri muovilaadut toisistaan, jotta kaikki käyttökelpoiset materiaalit saadaan talteen. Näin säästämme ympäristöä ja vähennämme oleellisesti kodeista tulevan jätteen määrää.

OTTO-automaatti
Elossa voit nostaa rahaa säältä suojassa. OTTO-automaattimme sijaitsee pääaulasta tultaessa apteekin jälkeen oikealla olevalla käytävällä. Automaatilla voit noston lisäksi myös tarkistaa tilisi saldon ja tapahtumat, ladata puheaikaa sekä tehdä lahjoituksen.

Ylöjärven kaupungin infopiste
Tahdotko tietää lisää Ylöjärven kaupungista? Tutustu kaupungin infopisteeseen, joka sijaitsee seinällä apteekin jälkeen oikealle käännyttäessä. Infopisteestä saat vinkit kaupungissa liikkumiseen ja ajankohtaisiin tapahtumiin.

Lemmikit kauppakeskuksessa
Lemmikit ovat tervetulleita kauppakeskuksen yleisiin tiloihin. Tarkistathan asioidessasi myymälästä, ovatko lemmikit tervetulleita myymälätilaan.

Pullonpalautus
Voit palauttaa pantilliset pullosi ja tölkkisi Elon pullonpalautuspisteeseen. Piste sijaitsee K-Citymarketin kassan linjaston jälkeen Jyskin päädyssä. Pantittomat pullot ja tölkit voit lajitella kauppakeskuksen edessä sijaitsevassa hyötyjätepisteessä.

Eloisa-leikkihuone

Elossa on pikkuväen oma Eloisa-leikkihuone! Leikkihuone tarjoaa touhua, riemua ja tekemistä perheen pienimmille. Leikkihuone on avoinna joka päivä klo 8–18. Se on tarkoitettu alle 10-vuotiaille lapsille oman aikuisen kanssa. Leikkihuone löytyy Hyvinvointikioskia vastapäätä. Tervetuloa leikkimään!

Elohiiren lapsiparkki 

Elohiiren lapsiparkki lauantaisin klo 11–16 Eloisa-leikkihuoneessa. Lapsiparkki on maksuton. Valvottu lapsiparkki on tarkoitettu 3–10-vuotiaille tunniksi kerrallaan. Lapsia valvovat koulutetut ohjaajat. Käy ostoksilla rauhassa ja samalla pikkuväki viihtyy viettäen ihania leikkihetkiä! 

HUOM! Lapsiparkki suljettu 31.5.–28.7.

Eloisan muskari

Kauppakeskus Elo tuo iloa ja eloa lapsiarkeen! Eloisa-muskari on kauppakeskuksen ja PMO:n yhdessä toteuttama maksuton muskari. Muskariryhmä kokoontuu Eloisa-leikkihuoneessa tiistaisin klo 10–10.45. Muskari on tarkoitettu 3 kk–5-vuotiaille lapsille aikuisen kanssa. Opettajana on PMO:n varhaisiän musiikinopettaja Jonna Roppo. Jokaiseen muskarikertaan ilmoittaudutaan erikseen ja mukaan mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumislomake aukeaa aina heti edellisen muskarikerran jälkeen klo 10.45. Ilmoittaudu muskariin: pmo.fi/eloisa

Tervetuloa muskariin!

Nouda paketit helposti Elosta!

Budbee Box -automaatista saat noudettua helposti paketit muun asioinnin yhteydessä. Budbee on teknologiayritys, joka tarjoaa verkkokauppaan erikoistunutta uudenaikaista logistiikkapalvelua. Vuodesta 2015 Budbee on mullistanut kuljetuspalvelutoimintaa tarjoamalla asiakkaillemme mahdollisuuden päättää miten ja milloin toimitukset vastaanotetaan. Voit valita Budbee Boxin verkkokauppojen kassalta, jolloin toimitamme pakettisi 100 % fossiilivapaasti Budbee Boxiin.

Budbee Box sijaitsee K-Citymarketin kassalinjaston läheisyydessä, Kappahlia vastapäätä.

Lasten leikkipaikka
Elossa viihtyvät myös lapset, sillä keskuksesta löytyy perheen pienimmille oma leikkipaikka. Leikkipaikan löydät keskusaukiolta, Kaffila Villa Vinon läheisyydestä.

Sijainti ja saapuminen

Kauppakeskus Elo sijaitsee Ylöjärven Elovainion kaupunginosassa Vaasantien (valtatie 3) ja Uusi-Kuruntien (kantatie 65) risteyksessä osoitteessa Elotie 1.
Vaasantieltä ja Uusi-Kuruntieltä, Elovainio-opasteita seuraamalla löydät helposti Eloon.

Elolla on laaja parkkialue, jossa on aina ilmainen parkki.

Bussilla Eloon

Kauppakeskus Eloon pääset kulkemaan Tampereelta: Keskustorilta lähtevät bussit 80a, 80b ja 80c Ylöjärvelle. Katso tarkat aikataulut ja reitit: Tampereen joukkoliikenteen reittiopas

Yhteystiedot

Kauppakeskuspäällikkö
Timo Matinlompolo
p. 020 431 3868
timo.matinlompolo (at) sponda.fi

Markkinointikoordinaattori
Henriikka Uusitalo
p. 044 720 3100
henriikka (at) jenga.fi

 

Kiinteistöpäällikkö
Sanja Antikainen
p. 046 8757374
sanja.antikainen (at) colliers.com

Vuokrauspäällikkö
Sari Leppänen
p. 040 661 5777
sari.leppanen (at) sponda.fi

Neuvonta, aukiolo- ja löytötavaratiedustelut
Citymarketin asiakaspalvelupiste
p. 010 538 6200
(8,35 snt/puh + 12,09 snt/min. sis.alv.)

Popup-tilojen tiedustelut
Timo Matinlompolo
p. 020 431 3868
timo.matinlompolo (at) sponda.fi

Käytävämyyntiä koskevat tiedustelut ja varaukset (puoluevierailut)
Clear Channel Suomi / promootiomyynti:
Sari Korhonen
p. 0207 312 058
sari.korhonen (at) clearchannel.fi

Palaute

Haluatko antaa meille palautetta? Huomioi, että palaute tulee kauppakeskuksen toimistolle. Jos haluat antaa palautetta suoraan jollekin liikkeelle, palvelulle tai ravintolalle, löydät yhteystietoja valitsemalla sen Liikkeet ja palvelut -sivulta.
Tietosuojaseloste
Palautteen tyyppi