Info

Aukioloajat

Kauppakeskus Elon sisäänkäynnit ja yleiset tilat ovat avoinna joka päivä klo 8-22.

K-Citymarket palvelee joka päivä klo 8-22.

Liikekohtaiset aukioloajat voit tarkistaa täältä.


Poikkeusaukioloajat

  • Pyhäinpäivä 6.11. Liikkeet palvelevat vähintään klo 12-16.
  • Isänpäivä 14.11. Osa Elon liikkeistä voi olla suljettuna.
  • Itsenäisyyspäivä 6.12. Osa Elon liikkeistä voi olla suljettuna.
  • Jouluaatto 24.12. Osa Elon liikkeistä voi olla suljettuna.
  • Joulupäivä 25.12. Osa Elon liikkeistä voi olla suljettuna.
  • Tapaninpäivä 26.12. Osa Elon liikkeistä voi olla suljettuna.
  • Uudenvuodenaatto 31.12. Liikkeet palvelevat vähintään klo 10-17.
  • Uudenvuodenpäivä 1.1. Osa Elon liikkeistä voi olla suljettuna.
  • Loppiainen 6.1. Liikkeet palvelevat vähintään klo 12-16.

Palvelut

SmartPost
Voit lähettää ja vastaanottaa kirjeitä sekä paketteja vaivattomasti Elon SmartPostissa. Voit käyttää palvelua kauppakeskuksen aukioloaikoina, aamusta iltaan saakka. SmartPostin pakettiautomaatin löydät Citymarketin kassalinjaston läheisyydestä.

Löytötavarat
Löytötavaroita voit tiedustella K-Citymarketin infopisteeltä.

Sähköautojen PlugIt!-latauspiste
Elosta saat virtaa myös sähköautollesi! Sähköautojen lataamiseen on varattu 2 autopaikkaa aivan kauppakeskuksen edustalta, invapysäköinnin vierestä. Tähän autopaikkaan on asennettu Schneiderin Parking Floor latauslaite, josta löytyy 2kpl Type 2 pistorasioita. Latausteho on 11kW ja latauspisteen käyttö on veloituksetonta kauppakeskuksen asiakkaille.

Hyötyjätepiste
Elon edustalta, BossGloss-autopesulan lähettyviltä löydät monipuolisen hyötyjätepisteemme. Siellä voit kierrättää ympäristöä säästäen kartonki- ja lasipakkaukset, metallin, paperin sekä vaatteet. Lisäksi hyötyjätepisteen yhteydessä sijaitsee muovinkeräyspiste.

Muovinkeräyspiste
Hyötyjätepisteestämme löydät myös toivotun muovinkeräyspisteen. Muovinkeräykseen voit lajitella tavallisimmat kotitalouden muovit. Muistathan erotella eri muovilaadut toisistaan, jotta kaikki käyttökelpoiset materiaalit saadaan talteen. Näin säästämme ympäristöä ja vähennämme oleellisesti kodeista tulevan jätteen määrää.

OTTO-automaatti
Elossa voit nostaa rahaa säältä suojassa. OTTO-automaattimme sijaitsee K-Citymarketin sisääntulon oikealla puolella, aivan pullonpalautuspisteen vieressä. Automaatilla voit noston lisäksi myös tarkistaa tilisi saldon ja tapahtumat, ladata puheaikaa sekä tehdä lahjoituksen.

Ylöjärven kaupungin infopiste
Tahdotko tietää lisää Ylöjärven kaupungista? Tutustu kaupungin infopisteeseen, joka sijaitsee pullonpalautuspistettä vastapäätä. Infopisteestä saat vinkit kaupungissa liikkumiseen ja ajankohtaisiin tapahtumiin.

Lemmikit kauppakeskuksessa
Otitko koiran mukaan ostoksille? Voit huoletta jättää koirasi odottamaan koiraparkkiin. Koiraparkki sijaitsee kauppakeskuksen etupihalla, aivan perheparkkien läheisyydessä. Lemmikit ovat tervetulleita myös kauppakeskuksen yleisiin tiloihin. Tarkistathan asioidessasi myymälästä, ovatko lemmikit tervetulleita myymälätilaan.

Pullonpalautus
Voit palauttaa pantilliset pullosi ja tölkkisi Elon pullonpalautuspisteeseen. Piste sijaitsee K-Citymarketin sisäänkäynnin oikealla puolella, OTTO-automaatin vieressä. Pantittomat pullot ja tölkit voit lajitella kauppakeskuksen edessä sijaitsevassa hyötyjätepisteessä.

Lasten leikkipaikka
Elossa viihtyvät myös lapset, sillä keskuksesta löytyy perheen pienimmille oma leikkipaikka. Leikkipaikan löydät keskusaukiolta, Linkosuon kahvilan läheisyydestä.

Eloisa-leikkihuone
Eloon on rakennettu Eloisa-leikkihuone! Täysin uusi leikkihuone tarjoaa touhua, riemua ja tekemistä perheen pienimmille. Eloisa -leikkihuone sijaitsee lähellä JYSK-myymälää, lounaista sisäänkäyntiä ja lapsiperheiden käyttöön varattuja perheparkkipaikkoja. Leikkihuone on tarkoitettu alle 10-vuotiaille lapsille oman aikuisen kanssa. Tervetuloa leikkimään!

Eloisan muskari alkaa! 

Kauppakeskus Elo tuo iloa ja eloa lapsiarkeen! Kauppakeskuksen ja PMO:n yhdessä toteuttama maksuton muskari käynnistyy syyskuussa 2021. Muskariryhmä kokoontuu Eloisa-leikkihuoneessa tiistaisin klo 10-10.45. Muskari on tarkoitettu 3 kk – 5-vuotiaille lapsille aikuisen kanssa. Opettajana on PMO:n varhaisiän musiikinopettaja Jonna Roppo. Jokaiseen muskarikertaan ilmoittaudutaan erikseen ja mukaan mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumislomake aukeaa aina heti edellisen muskarikerran jälkeen klo 10.45.

Ilmoittaudu muskariin: pmo.fi/eloisa

Suosittelemme muskarissa maskien käyttöä sekä hyvää käsihygieniaa. Osallistuthan muskarin leikkihetkiin vain terveenä!

Tervetuloa muskariin!

Sijainti ja saapuminen

Kauppakeskus Elo sijaitsee Ylöjärven Elovainion kaupunginosassa Vaasantien (valtatie 3) ja Uusi-Kuruntien (kantatie 65) risteyksessä osoitteessa Elotie 1.
Vaasantieltä ja Uusi-Kuruntieltä, Elovainio-opasteita seuraamalla löydät helposti Eloon.

Bussilla Eloon

Kauppakeskus Eloon pääset kulkemaan Tampereelta: Keskustorilta lähtevät bussit 80c, 80c ja 89c Ylöjärvelle.. Katso tarkat aikataulut ja reitit: Tampereen joukkoliikenteen reittiopas

 

 

Yhteystiedot

Kauppakeskuspäällikkö
Timo Matinlompolo
p. 020 431 3868
timo.matinlompolo (at) sponda.fi

Markkinointikoordinaattori
Elisa Tarkiainen
p. 040 677 2300
elisa.tarkiainen (at) sponda.fi

 

Kiinteistöpäällikkö
Martti Lehikoinen
p. 050 585 1090
martti.lehikoinen (at) colliers.com

 

Vuokrauspäällikkö
Sari Leppänen
p. 040 661 5777
sari.leppanen (at) sponda.fi

Neuvonta, aukiolo- ja löytötavaratiedustelut
Citymarketin asiakaspalvelupiste
p. 010 538 6200
(8,35 snt/puh + 12,09 snt/min. sis.alv.)

Popup-tilojen tiedustelut
Timo Matinlompolo
p. 020 431 3868
timo.matinlompolo (at) sponda.fi

Käytävämyyntiä koskevat tiedustelut ja varaukset (puoluevierailut)
Clear Channel Suomi / promootiomyynti:
Sari Korhonen
p. 0207 312 058
sari.korhonen (at) clearchannel.fi

Palaute

Haluatko antaa meille palautetta? Huomioi, että palaute tulee kauppakeskuksen toimistolle. Jos haluat antaa palautetta suoraan jollekin liikkeelle, palvelulle tai ravintolalle, löydät yhteystietoja valitsemalla sen Liikkeet ja palvelut -sivulta.
Tietosuojaseloste
Palautteen tyyppi