Ylöjärven kaupunki ja Ylöjärven seurakunta järjestävät yhteisvastuukeräyksen Elossa 19.4.

Ylöjärven kaupunki ja Ylöjärven seurakunnan diakoniatyö aloittavat paikallista hyvinvointia palvelevan yhteisen toiminnan Ylöjärvellä Kauppakeskus Elossa. Toiminta aloitetaan 19.4.2021 klo 9. Toiminnan tarkoituksena on korostaa yhteisvastuullisuutta.

Yhtenä yhteisvastuullisena toimena on tarkoitus siistiä maskiroskaamisesta aiheutunut epäsiisteys. Toiminnalla halutaan parantaa yhteisöllistä viihtyvyyttä, sosiaalista vuorovaikutusta ja kansalaisaktiivisuutta. Tahot toimivat kuitenkin koronarajoitukset huomioiden. Mielekkäiden kauppareissujen lisäksi toisena tärkeänä tausta-ajatuksena on lieventää epidemia-ajan tuomaa korostunutta yksinäisyyttä. Työttömyyden ja lomautusten keskellä tämänlainen kulttuuritoiminta luo myös yhteiskunnallista merkitystä kansalaisille, kun voi osallistua tekemään hyvää.

Kuka tahansa toimintaa kaipaava on tervetullut mukaan talkoisiin omilla työvälineillään ja hyvällä mielellä varustettuna!  Samalla toiminnan on tarkoitus tarjota näkyvyyttä ja mahdollisuutta osallistua valtakunnalliseen ikäihmisten taloudellisen ahdingon helpottamiseen Kirkon diakonian yhteisvastuukeräyksen kautta.

Tilaisuudesta ei koidu toimijoille kustannuksia, mikä mahdollistaa monen toimijan yleishyödyn. Vapaaehtoiset maksut kohdennetaan viralliselle yhteisvastuukeräykselle, joista on tietoisku paikanpäällä. Seurakunnan työntekijät huolehtivat virallisista keräyslippaista ja keskustelevat ihmisten kanssa.

Lämpimästi tervetuloa tekemään yhdessä hyvää!