Vietä hiihtolomapäivä Elossa!

Elon hiihtoloma 28.2.-6.3. - Pompi hiihtolomalla Eloon!

Elo tarjoilee hiihtolomalla tekemistä ihan koko perheelle. Perheen pienimpiä ilahduttaa Elohiiri-pomppulinna Perhekioskin päädyssä ja SuperSamin temppukoulussa pääset tekemään temppuja ja kuperkeikkoja.

Eloisa -leikkihuone on avoinna joka päivä klo 8-18 ja lauantaina 5.3. aukeaa leikkihuoneeseen Elohiiren lapsiparkki. Maksuton lapsiparkki palvelee hiihtolomasta lähtien joka lauantai klo 11-16. Valvottu lapsiparkki on tarkoitettu 3-10 -vuotiaille tunniksi kerrallaan. Lapsia valvovat koulutetut ohjaajat. Käy ostoksilla rauhassa ja samalla pikkuväki viihtyy viettäen ihania leikkihetkiä! 

Elon liikkeiden hyvät tarjoukset sekä kahvila- ja ravintolatarjonta kutsuu nauttimaan rennosta hiihtolomasta - yksin tai ihan koko porukalla. Hemmottele itseäsi! Varaa aikaa itsellesi ja tule hemmoteltavaksi New Hairstore -kampaamoon. Olisiko näin kevään korvilla aika laittaa hiuksiin uutta väriä? Muista myös hemmotella kehoasi ja käydä Terveyskauppa Misteli -myymälässä shoppailemassa terveystuotteet. 

Eloa vaatekaappiin löydät Elon muotitarjonnasta. Käy ostoksilla Lindex -myymälässä ja nappaa kevääseen kauniita arkimekkoja! Pukeudu arjessasi rennon tyylikkäästi; sujauta sukkahousut jalkaa, mekko ylle ja maiharit jalkaan. Elon upea maiharitarjonta löytyy Click Shoes -myymälästä. Kappahl -myymälästä löydät pikkuväelle trendikkään suloiset kevätuutuudet. Miesten muotiuutuudet tarjoilee Dressmann- myymälä. 

Hiihtolomalla kuuluu myös herkutella! Lomalla viikonpäivillä ei ole väliä, joten joka päivä voi olla pizzaperjantai! Loihdi oma Fantasia -pizza Elon Kotipizzassa tai nauti herkullinen hampurilaisannos meksikolaishenkisessä Pancho Villa -ravintolassa. Nopeaa ja maukasta ruokaa saat Subway -ravintolasta. Jälkiruokaa unohtamatta! Istahda Cafe` Linkosuon kahvilaan ja nauti maukas leivos erikoiskahvin kera. 

Hiihtoloman ohjelma

Elohiiri-pomppulinna avoinna Perhekioskin päädyssä

La 5.3. klo 11-16

Su 6.3. klo 12-16 

SuperSam temppukoulu

La 5.3. klo 11-14

Su 6.3. klo 12-15

Elohiiren Lapsiparkki 

La 5.3. lähtien joka lauantai klo 11-16 


Katso liikkeiden tarjoukset 25.2. lähtien: kauppakeskuselo.fi/edut 

Tervetuloa viettämään hiihtolomapäivä Elossa!