Vietä hiihtolomapäivä Elossa!

Pompi hiihtolomalla Eloon!

Elo tarjoilee hiihtolomalla tekemistä ihan koko perheelle. Perheen pienimpiä ilahduttaa Elohiiri-pomppulinna Perhekioskin päädyssä.

Eloisa -leikkihuone on avoinna joka päivä klo 8-18 ja Elohiiren lapsiparkki on avoinna joka lauatai klo 11-16. Valvottu lapsiparkki on tarkoitettu 3-10 -vuotiaille tunniksi kerrallaan. Lapsia valvovat koulutetut ohjaajat. Käy ostoksilla rauhassa ja samalla pikkuväki viihtyy viettäen ihania leikkihetkiä! 

Elon liikkeiden kevätuutuudet sekä kahvila- ja ravintolatarjonta kutsuu nauttimaan rennosta hiihtolomasta - yksin tai ihan koko porukalla. Hemmottele itseäsi! Varaa aikaa itsellesi ja tule hemmoteltavaksi New Hairstore -kampaamoon. Olisiko näin kevään korvilla aika laittaa hiuksiin uutta väriä? Muista myös hemmotella kehoasi ja käydä Terveyskauppa Misteli -myymälässä shoppailemassa terveystuotteet. 

Eloa vaatekaappiin löydät Elon muotitarjonnasta. Käy ostoksilla Lindex -myymälässä ja nappaa kevääseen kauniita arkimekkoja! Pukeudu arjessasi rennon tyylikkäästi; sujauta sukkahousut jalkaa, mekko ylle ja maiharit jalkaan. Elon upea maiharitarjonta löytyy Click Shoes -myymälästä. Kappahl -myymälästä löydät pikkuväelle trendikkään suloiset kevätuutuudet. Miesten muotiuutuudet tarjoilee Dressmann- myymälä. 

Hiihtolomalla kuuluu myös herkutella! Lomalla viikonpäivillä ei ole väliä, joten joka päivä voi olla pizzaperjantai! Loihdi oma Fantasia -pizza Elon Kotipizzassa tai nauti herkullinen hampurilaisannos meksikolaishenkisessä Pancho Villa -ravintolassa. Nopeaa ja maukasta ruokaa saat Subway -ravintolasta. Jälkiruokaa unohtamatta! Istahda Cafe` Linkosuon kahvilaan ja nauti maukas leivos erikoiskahvin kera. 

Hiihtoloman ohjelma pe-la 3.-4.3. 

Elohiiri-pomppulinna avoinna Perhekioskin päädyssä

Pe 3.3. klo 11-18

La 4.3. klo 12-16 

Elohiiren Lapsiparkki 

Joka lauantai klo 11-16 

Eloisa-leikkihuone

Avoinna jokapäivä 8-12 


Katso myös liikkeiden tarjoamat edut: kauppakeskuselo.fi/edut 

Tervetuloa viettämään hiihtolomapäivä Elossa!