Uutta Eloa! Tools for You -palvelu on nyt Elossa!

Vuokraa puutarhatyökaluja juuri silloin, kun niitä tarvitset! Tools for You -palvelu löytyy nyt myös Elon pihasta! 

Tools for You -palvelu on kätevä tapa saada ammattitason puutarhatyökaluja omaan käyttöön vaativia puutarhatöitä varten. Tools for You -lokerosta löydät Husqvarnan korkealaatuisia työkaluja, joita voit vuokrata käyttöösi aina silloin ja juuri niin pitkäksi aikaa, kun niitä tarvitset. Tools for You -sovellusta ja palvelua käyttäessä asiakkaat voivat vuokrata tuotteita laajasta kannettavien akkutuotteiden valikoimastamme.  

Elon Tools for You -piste löytyy parkkialueelta, kierrätyspisteiden vierestä. 

Etsi tarvittava tuote, käytä tuotetta, palauta tuote - palvelun käyttö on juuri näin helppoa

Etsi tarvitsemasi tuote Tools for You -sovelluksesta, nouda tuote Tools for You -lokerosta – ja kun työkalua ei enää tarvita, sen voi palauttaa lokeroon. Työkalut huolletaan ja tarkistetaan jokaisen käytön jälkeen paikallisen Tools for You -palvelun avulla sinun ei tarvitse ostaa jokaista työtä varten työkaluja aina erikseen eikä huolehtia tuotteiden huollosta tai säilytyksestä. 

Yhtä helppoa kuin paketin nouto pakettiautomaatista

Husqvarna Tools for You -palvelun keskiössä ovat tuotteiden vuokralokerikot. Jokainen lokerikko sisältää tietyn määrän lokeroita, joissa tuotteita säilytetään ja jonka huollosta vastaavat valtuutettujen Husqvarna-jälleenmyyjien huoltoteknikot.

Tarvitset ainoastaan mobiilisovelluksen

Aloita palvelun käyttö lataamalla Husqvarnan Tools for You -sovellus. Sovelluksesta näet kaikki vuokrattavana olevat työkalut ja saat niistä lisätietoa. Voit myös tarkistaa missä lähin Tools for You -lokerikkosi sijaitsee.

Kun olet löytänyt tarpeisiisi sopivan työkalun, voit tarkistaa myös sen saatavuustilanteen ja noutopaikan. Kun saavut noutamaan tuotetta Tools for You -lokerosta, avaa oikea lokero sovelluksen ohjeiden mukaan ja lukitse se sovelluksen avulla myös palauttaessasi tuotteen.


Tervetuloa Eloon hyödyntämään Tools for You -palvelu!

Tutustu lisää:  https://www.husqvarna.com/fi-fi/tukipalvelut/tools-for-you/