Uutta Eloa! Kirpputori PikkuOrava aukeaa Eloon 1.3.2021

Uusi Kirpputori PikkuOrava-myymälä palvelee 1.3.2021 lähtien meillä Elossa!

Kirpputori PikkuOravan yrittäjän sanoin: Halusimme perustaa lastenvaatekirpputorin, sillä olemme äiteinä huomanneet miten nopeasti lapset kasvavat. Samalla kun tavaraa jää pieneksi on kova tarve uusille. Meille on tärkeää vaatteiden ja tavaroiden kierrätys. Kaikkea ei aina tarvitse ostaa uutena! Joten tarjoamme myös ompelupalvelua. Vaatteiden korjausta, vetoketjun vaihtoa, housujen lyhennystä yms. Teemme myös käsitöitä ja pieniä ompelutöitä.

Toimimme ensisijaisesti lastenvaate kirpputorina. Jos sinulle on jäänyt kaappiin lasten pieniä vaatteita, leluja, pelejä tai tarvikkeita, voit tuoda ne meille. Halutessasi voit varata myös itsellesi myyntipöydän. Olemme varanneet aikuisten vaatteille erillisen myynti kohdan liikkeestämme. Jos tuotteiden hinnoittelu tuntuu kuitenkin työläältä, voit ottaa täyspalvelun. Tällöin me hoidamme kaiken puolestasi.

Lupaamme myös päivän aikana siistiä pöytiä, jotta sinun pöytäsi pysyy houkuttelevana. Toivomme kuitenkin, että tuot vain ehjiä ja siistejä tavaroita myyntiin.

Liikkeemme perälle on myös varattu viihtyisä leikkipaikka perheen pienimmille.

 

Tutustu lisää Kirpputori PikkuOravan Facebook-sivulla tai Instagramissa @pikkuorava_kirpputori

 

Myymälä sijaitsee Elon KappAhl-myymälää vastapäätä. 

Lämpimästi tervetuloa tekemään ihania löytöjä Kirpputori PikkuOrava-myymälään!