Turvallinen asiointi Elossa

Meille Elon asiakkaidemme ja Elossa työskentelevien ihmisten hyvinvointi on erittäin tärkeää. Kiinnitämme erityistä huomiota koronaviruksen leviämisen estämiseen. Kauppakeskuksen yleisten tilojen siivousta on tehostettu. Seuraamme ja noudatamme viranomaisten suosituksia ja ohjeita. Tunnustuksena hyvin hoidetuista hygienia- ja turvallisuustoimista Kauppakeskus Elolle on myönnetty syksyllä 2020 Covid-19 Compliant -sertifikaatti.

 

Huolehdithan turvaväleistä ja käsihygieniasta

Asioithan meillä vain terveenä ja turvavälit huomioiden
Jos sinulla on flunssan oireita, kuumetta tai hengitystieoireita ethän asioi kauppakeskuksessa. Taataksemme turvallisen asioinnin pidäthän sopivaa turvaväliä muihin asiakkaisiin sekä liikkeidemme henkilökuntaan.

Käsihygienia
Huolellinen käsien peseminen saippualla tuhoaa tehokkaasti virukset ja bakteerit. Käsien pesu onnistuu kauppakeskuksemme useissa Wc-tiloissa. Wc-tilamme löytyvät pääaulasta Marimekon ja Click Shoes -myymälän välistä, sekä sivuovien lähettyviltä Terveyskioskin vierestä ja KappAhlin vierestä.
Käsidesiautomaatit sijaitsevat Elon pääaulan pilareissa.

Kasvomaskit
Suositus kasvomaskien käytöstä on voimassa tällä hetkellä lähes koko maassa. Käyttöä suositellaan tilanteissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää. Pyydämme asiakkaitamme huomioimaan voimassa olevan THL:n antaman suosituksen kasvomaskien käytöstä asioidessaan kauppakeskuksessamme.

 

Liikkeiden aukioloajat

Kauppakeskuksen yleiset tilat ovat avoinna ja K-Citymarket palvelee joka päivä klo 8-22.
Tarkista liikekohtaiset aukioloajat: www.kauppakeskuselo.fi/liikkeet

Pidetään huolta toisistamme.