MLL:n Kevätkirppis Elossa!

MLL Ylöjärvi järjestää perinteisen kevätkirppiksen Elossa lauantaina 25.3.2023 klo 11-14.

MLL Ylöjärven uudistunut kirpputori ei tällä kertaa ole keskittynyt ainoastaan lastenvaatteisiin ja -tarvikkeisiin, myyntiin voi tuoda kaikenlaista normaalia, hyväkuntoista kirpputoritavaraa. Myyntipaikkoja on 60 kpl, joten saatavilla tulee olemaan paljon hyväkuntoisia tuotteita. 

Myyjät
Ilmoittautuminen on sulkeutunut. Pöytämaksu suoritetaan paikan päällä käteisellä ja tasarahalla. Peruuttamattomista paikoista peritään paikkamaksu. Otathan myyntipisteellesi oman pöydän tai rekin mukaan. Myyntipaikan hinta 20€, jäsenille 5€ (jäsennumero ilmoitettava paikkaa varatessa). Jäseneksi voi liittyä osoitteessa https://ylojarvi.mll.fi/tietoa_yhdistyksesta/jasenyys-ja-jasenedut/. Löydät samasta osoitteesta myös tietoa jäseneduista. Valtakunnalliset jäsenedut löytyvät osoitteesta https://www.mll.fi/tietoa-mllsta/jasenyys/jasenedut/.

Tule kirppikselle herkuttelemaan! Oikeanpuoleisen sivuoven läheisyydessä makkaramyyntiä Ylöjärven Yhtenäiskoulun vanhempainyhdistys Kirvan toimesta klo 11-14. Taikahile ilahduttaa lapsia Glittertatuoinneilla sekä myy hattaraa. 


MLL Kevätkirppis sijaitsee Hyvinvointikioskin lähellä, pääovilta tultaessa oikeanpuoleisen käytävän päässä. Lämpimästi tervetuloa!  

Lue lisää Facebookista: https://fb.me/e/546Dtmlsr