MLL Joulukampanja

MLL joulukampanja Elossa 3.-12.12. Lahjoita lapsille paketillinen joulumieltä! 

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Ylöjärven yhdistyksen perinteikäs Joulukampanja järjestetään tänä vuonna jälleen Kauppakeskus Elossa. Joulukampanja on yhdistyksen oma paikallinen keräys. MLL kerää joululahjoja ylöjärveläisille vähävaraisten perheiden lapsille, jotka jaetaan paikallisiin perheisiin diakonian tai sosiaalitoimen välityksellä. Joulukampanjassa otetaan vastaan lahjoja ja lahjoituksia niin yksityishenkilöiltä kuin yhteisöiltä ja yrityksiltä. Osallistu siis hyvänmielen joulutapahtumaan ja haastakaa kaveritkin mukaan, jotta kaikki lahjoja odottavat ylöjärveläislapset saisivat pukintuomisia tänäkin jouluna!

Lahjakeräys alkaa Elossa perjantaina 3.12. ja kestää 12.12 saakka. Toinen keräyspiste on Kurun kirjastolla 26.11-3.12.

Käy noutamassa pajalta pakettikortti, jossa kerrotaan lahjan saajan ikä ja sukupuoli. Kun olet hankkinut kyseiselle lapselle lahjan, tuo se pajalle paketoitavaksi pakettikortin kanssa. Jos paja on suljettu, lahjat voi toimittaa Elon Terveyskauppa Misteliin.

Kampanjaan on tänäkin vuonna mahdollista osallistua tekemällä rahalahjoitus MLL:n Joulukampanjatilille FI58 5537 0120 1759 49. Keräystunnus on RA/2021/1365. Keräys on avoinna 19.11.2021 - 12.12.2021. Rahalahjoituksilla yhdistys hankkii puolestanne lapsille lahjat pukinpussiin. Mikäli lahjakeräys tavoite saavutetaan ja keräysvaroja jää yli, niillä hankitaan ruokalahjakortteja perheille, jotka jaetaan, kuten lahjatkin, diakonian tai sosiaalitoimen välityksellä. Keräyksen järjestää MLL Ylöjärvi, mll.ylojarvi@gmail.com. 

Haasta mukaan kollegasi, ystäväsi tai koko yrityksesi, jokainen lahjoitus on tärkeä!

Tutustu keräykseen lisää: https://fb.me/e/1CKBSeBzZ