MLL Joulukampanja Elossa!

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Ylöjärven yhdistyksen perinteikäs Joulukampanja on yhdistyksemme oma paikallinen keräys. Keräämme joululahjoja ylöjärveläisille vähävaraisten perheiden lapsille, lahjat jaetaan paikallisiin perheisiin diakonian tai sosiaalitoimen välityksellä.

Otamme joulukampanjassa vastaan uusia lahjoja ja rahalahjoituksia sekä yksityishenkilöiltä että yhteisöiltä ja yrityksiltä. Tervetuloa osallistumaan hyvänmielen joulutapahtumaan.

Lahjakeräys alkaa Elossa perjantaina 2.12. ja kestää 11.12 saakka. Keräys myös Kurun kirjastolla 25.11-2.12 yhteistyössä Kurun MLL:n kanssa.

Voit osallistua kampanjaan noutamalla Kauppakeskus Elossa KappAhlin vieressä sijaitsevalta pajalta pakettikortin, jossa kerrotaan lahjan saajan ikä ja sukupuoli. Kun olet hankkinut kyseiselle lapselle lahjan, tuo se pajalle paketoitavaksi pakettikortin kanssa. Pajan ollessa kiinni lahjat voi jättää Terveyskauppa Misteliin.

Kampanjaan on mahdollista osallistua tekemällä rahalahjoitus MLL:n Joulukampanjatilille FI58 5537 0120 1759 49. Keräystunnus on RA/2022/1562. Keräys on avoinna 18.11.2022- 11.12.2022. Rahalahjoituksilla yhdistys hankkii puolestanne lapsille lahjat pukinpussiin. Mikäli lahjakeräystavoite saavutetaan ja keräysvaroja jää yli, varoilla hankitaan ruokalahjakortteja perheille. Keräyksen järjestää MLL Ylöjärvi, mll.ylojarvi@gmail.com.

MLL keräyspiste sijaitsee Elossa Kappahl -myymälän vieressä. 

Lämmintä joulumieltä, kuusen luona tavataan!