Elosta iloa ja eloa lapsiarkeen!

Elo on lapsiperheiden suosikkikohde. Elo tarjoaa paljon touhua ja iloa perheen pienimmille. Asioi Elossa helposti ja vietä ihanaa yhdessäeloa koko perheen kesken. 

Elohiiren lapsiparkki 

Elohiiren lapsiparkki lauantaisin klo 11–16 

Maksuton lapsiparkki palvelee joka lauantai klo 11–16. Valvottu lapsiparkki on tarkoitettu 3–10-vuotiaille tunniksi kerrallaan. Lapsia valvovat koulutetut ohjaajat. Käy ostoksilla rauhassa ja samalla pikkuväki viihtyy viettäen ihania leikkihetkiä!

Eloisa-muskari 

Eloisa-muskari tiistaisin klo 10–10.45.

Kauppakeskuksen ja PMO:n yhdessä toteuttama maksuton muskari Eloisa -leikkihuoneessa. Muskariryhmä on tarkoitettu 3 kk–5-vuotiaille lapsille aikuisen kanssa. Opettajana on PMO:n varhaisiän musiikinopettaja Jonna Roppo.

Jokaiseen muskarikertaan ilmoittaudutaan erikseen ja mukaan mahtuu 8 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumislomake aukeaa aina heti edellisen muskarikerran jälkeen klo 10.45. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://pmo.fi/eloisa/

Eloisa leikkihuone 

Eloisa-leikkihuone on avoinna joka päivä klo 8–18

Leikkiä, riemua ja yhdessäeloa! Eloisa-leikkihuone tarjoaa touhua, riemua ja tekemistä perheen pienimmille. Kiipeile jännittävän touhukuution sisällä korkeuksiin, ja liu'u putkiliukua takaisin maan tasalle. Perheen pienimmät pääsevät temppuilemaan ja testaamaan tasapainoaan suosituilla bObles-leikkipalikoilla, joista voi rakentaa vaikka hauskoja temppuratoja!

Eloisa-leikkihuone sijaitsee Hyvinvointikioskia vastapäätä. Leikkihuone on tarkoitettu alle 10-vuotiaille lapsille oman aikuisen kanssa.

Lämpimästi tervetuloa Eloon!