Elo sammuttaa mainosvalot ympäristön puolesta lauantaina 26.3.

Kauppakeskus Elo osallistuu Earth Hour -tapahtumaan lauantaina 26.3. klo 20:30 -21:30.

Sammutamme tunnin ajaksi julkisivumme mainosvalot ilmaston ja ympäristön puolesta. Kutsumme myös sinut mukaan osallistumaan Earth Hour -tekoihin!

Earth Hour kannustaa tekemään yhteisiä lupauksia planeettamme hyväksi. Earth Hour on ympäristöjärjestö WWF:n organisoima maailmanlaajuinen ilmastokampanja, jossa yksittäiset ihmiset, yritykset, kaupungit, kunnat sekä muut organisaatiot ympäri maailmaa sammuttavat valonsa tunnin ajaksi samanaikaisesti. Tämän symbolisen eleen avulla jokainen voi ilmaista huolensa ympäristön tilasta ja ilmastokriisistä päättäjille. 

Elolle on tärkeää olla osana viemässä eteenpäin ympäristö-, ilmasto-, kuin yhteiskuntavastuuta. Kauppakeskuksena tavoitteenamme on tarjota yrityksillemme sekä asiakkaillemme tila ja paikka, jossa on mahdollisuus tehdä kestävämpiä ja vastuullisempia valintoja. 

Tiesitkö muuten, että Elon katolla on esimerkiksi oma aurinkovoimala? Kauppakeskus Elon katolle 2020 aikana rakentunut aurinkovoimala on Suomen suurin yli miljoonan watin kattorakenteinen aurinkovoimala. Voimala tuottaa energiaa vuodessa noin 40 ylöjärveläisen omakotitalon kulutuksen verran. 

Kutsumme myös sinut mukaan osallistumaan Earth Hour -tekoihin!