Elo osallistuu Earth Hour -tapahtumaan lauantaina 23.3.2024

Earth Hour on WWF:n organisoima maailman suurin ilmastotapahtuma. Tänä vuonna Earth Houria vietetään lauantaina 23. maaliskuuta kello 20.30–21.30

WWF:n vuosittaisessa maailmanlaajuisessa ilmastokampanjassa kannustetaan yksittäisiä ihmisiä, yrityksiä, kaupunkeja, kuntia sekä muita organisaatioita sammuttamaan valonsa tunniksi ilmastonmuutostietoisuuden puolesta. Eleen avulla aivan jokainen voi ilmaista huolensa ympäristön tilasta ja ilmastokriisistä päättäjille.

Kauppakeskus Elo osallistuu tänäkin vuonna yhdessä kiinteistönomistajansa Spondan kanssa Earth Hour -tapahtumaan. Osoitamme tukemme ilmaston hyväksi sammuttamalla mainosvaloja tapahtuman ajaksi.

Meille Elossa vastuullisuus on tärkeää, ja haluamme osoittaa sen teoilla. Kauppakeskus Elo on sertifioitu BREEAM In-Use Very Good-tason ympäristösertifikaatilla ja Elo on energiankäytön osalta hiilineutraali. Elon katolla on keväällä 2020 valmistunut yli miljoonan watin kattorakenteinen aurinkovoimala, joka tuottaa energiaa vuodessa noin 40 ylöjärveläisen omakotitalon kulutuksen verran. 

Me elolaiset haastamme myös sinut mukaan ilmastotekoihin! Lue lisää täällä Earth Hourista, ja tutustu tapoihin, joilla jokainen voi osallistua tapahtumaan kotoa käsin.