Vaihda laturaivo latteriemuun ja laskettele lomalla Citycenteriin!

Kurvaa – vaikkapa sitten suksilla – meille Citycenteriin Stockan ja steissin väliin talviloman viettoon. Meillä laturaivo vaihtuu taatusti latteriemuun kun tapaat kavereita kahvin tai kaakaon ääressä aamiaisella tai after ski -tunnelmasta nautiskellen kahviloissa esim. Arnoldsilla, Espresso Housessa, Fazer Caféssa tai Robert´s Coffeessa.

Myös ruokapöytä on katettu valmiiksi, ravintolatarjontamme houkuttelee käymään ja jäämään vaikka isommalla porukalla, loman kunniaksi vähän pidemmäksi aikaan ja vaikka joka päivä. Ja jos tuntuukin siltä, lähettikumppanimme toimittavat ravintoloiden annokset vaikka kotiovelle saakka.

Meiltä hankit pukeutumisen myymälöistä päällepantavaa tuuleen, tuiskuun ja pakkaseen tai vaihtoehtoisesti sitten etelän helteisiin. Päivittäistavaramyymälöistä täydennät kaikki lomapäivien retkieväät ja välipalat mukaan kätevästi samalla reissulla.

Hanki lomatekemistä, lukemista ja lautapelejä mm. Flying Tiger Copenhagenilta tai Fantasiapeleiltä. Antaudu loman kunniaksi hemmoteltavaksi Cuttersilla, La Chica tai Lan Venus -hoitoloissa. Ja jos kroppa kaipaa liikettä löydät meiltä ELIXIA liikunta- ja hyvinvointikeskuksen kuntosaileineen, ohjattuine ryhmäliikuntatunteineen ja saunoineen.

Meillä vietät myös ikimuistoista hiihtolomailtaa penkkiurheilun merkeissä Sports Academyssa tai vaikka pilkkuun asti tanssilattialla Baarikärpäsessä ja Herculeksessa lomatunnelmasta kaiken irti ottaen.

Tervetuloa lomalle Citycenteriin!