Poikkeusajan palvelut Elossa

Meille Elon asiakkaidemme ja Elossa työskentelevien ihmisten hyvinvointi on erittäin tärkeää. Kiinnitämme erityistä huomiota koronaviruksen leviämisen estämiseen. Kauppakeskuksen yleisten tilojen siivousta on tehostettu. Seuraamme ja noudatamme viranomaisten suosituksia ja ohjeita. Tunnustuksena hyvin hoidetuista hygienia- ja turvallisuustoimista Kauppakeskus Elolle on myönnetty syksyllä 2020 Covid-19 Compliant -sertifikaatti.

 

Huolehdithan turvaväleistä ja käsihygieniasta

 

Tutustu Kauppakeskus Elon Covid-19 Toimintasuunnitelmaan TÄSTÄ. 


Asioithan meillä vain terveenä ja turvavälit huomioiden

Jos sinulla on flunssan oireita, kuumetta tai hengitystieoireita ethän asioi kauppakeskuksessa. Taataksemme turvallisen asioinnin pidäthän sopivaa turvaväliä muihin asiakkaisiin sekä liikkeidemme henkilökuntaan.


Käsihygienia

Huolellinen käsien peseminen saippualla tuhoaa tehokkaasti virukset ja bakteerit. Käsien pesu onnistuu kauppakeskuksemme useissa Wc-tiloissa. Wc-tilamme löytyvät pääaulasta Marimekon ja Click Shoes -myymälän välistä, sekä sivuovien lähettyviltä Terveyskioskin vierestä ja KappAhlin vierestä.
Käsidesiautomaatit sijaitsevat Elon pääaulan pilareissa.


Kasvomaskit

Suositus kasvomaskien käytöstä on voimassa tällä hetkellä lähes koko maassa. Käyttöä suositellaan tilanteissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää. Pyydämme asiakkaitamme huomioimaan voimassa olevan THL:n antaman suosituksen kasvomaskien käytöstä asioidessaan kauppakeskuksessamme.


Yleiset tilat ja lasten leikkialueet
Vallitsevien suositusten mukaisesti Elon lasten leikkipaikat ovat toistaiseksi suljettu. STM:n suositusten mukaisesti Elosta kuitenkin löytyy yksittäisiä istuinryhmiä, jotka on tarkoitettu liikuntarajoitteisten käyttöön ostosreissun lomassa. Kaikista Elon sisäänkäynneistä on kuitenkin varmistettu esteetön pääsy jokaiseen liiketilaan.

 

Elon liikkeiden poikkeusajan palvelut


Dressmann

Tiesitkö, että voit Dressmannin verkkokaupan kautta varata vaatteita sovitusta varten myymälään? Klikkaa haluamasi tuotteet varaukseen, ja odota tekstiviestiä Elon myymälästä.
Dressmannin valikoimista löytyy nyt myös tyylikkäät, kankaiset kestomaskit.

 

Elona Apteekki 

Apteekki palvelee normaalien aukioloaikojen mukaisesti: 

ma-pe 9-20, la 10-18, su 12-17

Apteekki tarjoaa lääkkeiden kotiinkuljetuspalvelua (maksullinen) riskiryhmille Ylöjärven alueella. Elona-apteekista voit hankkia desinfioivaa käsihuuhdetta (etanolipohjainen yli 70 %) sekä kirurgisia kertakäyttöisiä kasvomakseja (type 2 roiskesuojalla), FFP2 maskeja venttiilillä ja ilman.

 

Flying Tiger Copenhagen

Flying Tiger Copenhagen -myymälästä voit ostaa muiden ostosten lisäksi nyt kertakäyttömaskeja sekä kangasmaskeja. Lisäksi löydät myymälästä erikokoisia käsidesipulloja kotiin tai mukana kuljetettavaksi.

KappAhl

KappAhl-myymälän verkossa toimii Click&Collect-palvelu. Voit tilata ostoksesi kätevästi verkosta ja noutaa myymälästä.

 

Lindex

Lindexin vaatteet ja asusteet voit tilata kätevästi Lindexin verkkosivustolta ja noutaa paketin myymälästä, jolloin toimitus on ilmainen. Verkkokaupasta tilatut tuotteet voi vaihtaa tai palauttaa Elon Lindex-myymälään. Elon Lindex-myymälän valikoimista löytyy nyt myös laadukkaita kertakäyttömaskeja.Terveyskauppa Misteli

Terveyden asiantuntijat ovat paikalla opastamassa juuri sinulle sopivat terveyttä ja hyvinvointiasi tukevat tuotteet. Myymälässä myynnissä kesto- ja kertakäyttömaskeja.
Lahjat ja ostokset Mistelissä paketoidaan sinulle valmiiksi ja tarvittaessa toimitetaan kotiovelle asti Ylöjärven seudulla!

 

Liikkeiden aukioloajat


Kauppakeskuksen yleiset tilat ovat avoinna ja K-Citymarket palvelee joka päivä klo 9-21.
Tarkista liikekohtaiset aukioloajat: www.kauppakeskuselo.fi/liikkeet

Pidetään huolta toisistamme.