MLL Kevätkirppis Elossa sunnuntaina 7.4. – tervetuloa!

MLL Ylöjärven Kevätkirppis Elossa sunnuntaina 7.4.2024 klo 11–13.30!

MLL Ylöjärven perinteinen kevätkirppis saapuu jälleen Eloon! Kirppikselle voi tuoda myyntiin kaikenlaista normaalia, hyväkuntoista kirpputoritavaraa tai itsetehtyjä tuotteita lasten- ja aikuisten vaatteista harrastusvälineisiin ja sisustustuotteisiin.

Kirppis sijaitsee Hyvinvointikioskin lähellä, pääovilta tultaessa oikeanpuoleisen käytävän päässä.

Myyjät:

Myyntipaikkoja on 60 kpl. Myyntipaikan hinta 20€, jäsenille 5€ (jäsennumero ilmoitettava paikkaa varatessa). Jäseneksi voi liittyä MLL:n verkkosivuilla. Löydät samasta osoitteesta myös tietoa jäseneduista. Valtakunnalliset jäsenedut löytyvät täältä.

Ilmoittautuminen alkaa pe 15.3.2024 klo 18.00 osoitteessa https://ylojarvi.mll.fi/tapahtumat/vaihtuva-toiminta/. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Paikkamaksu paikan päällä käteisellä ja tasarahalla. Peruuttamattomista paikoista peritään paikkamaksu. Oma pöytä ja/tai rekki otettava mukaan! Paikan päällä ei ole pöytiä, ainoastaan tyhjä paikka, johon mahtuu esimerkiksi pöytä ja rekki.

Muutamalle paikalle voimme ottaa jälleenmyyjiä, jälleenmyyjien tulee varata myyntipaikka sähköpostitse mll.ylojarvi@gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa!