MLL Joulukampanja Elossa

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Ylöjärven yhdistyksen perinteikäs Joulukampanja on yhdistyksen oma paikallinen keräys. Keräämme joululahjoja ylöjärveläisille vähävaraisten perheiden lapsille, ja lahjat jaetaan paikallisiin perheisiin diakonian tai sosiaalitoimen välityksellä.

Otamme joulukampanjassa vastaan uusia lahjoja ja rahalahjoituksia sekä yksityishenkilöiltä että yhteisöiltä ja yrityksiltä. Tervetuloa osallistumaan hyvänmielen joulutapahtumaan!

Lahjakeräys alkaa Elossa perjantaina 1.12. ja kestää 10.12. saakka. Tänä vuonna pisteemme sijaitsee Hyvinvointikioskin ja Eloisa-leikkihuoneen lähellä käytävällä. Päivystämme siellä vapaaehtoisvoimin noin klo 17–19 arkena ja viikonloppuna laajemmin.

Voit osallistua kampanjaan noutamalla Kauppakeskus Elossa Hyvinvointikioskin lähellä sijaitsevalta kuuselta pakettikortin, jossa kerrotaan lahjan saajan ikä ja sukupuoli. Kun olet hankkinut kyseiselle lapselle lahjan, tuo se pajalle paketoitavaksi pakettikortin kanssa. Jos emme ole paikalla, voi lahjan jättää Terveyskauppa Misteliin tai Hyvän Mielen Apteekki Ylöjärveen.

Kampanjaan on mahdollista osallistua myös tekemällä rahalahjoitus MLL:n Joulukampanjatilille FI58 5537 0120 1759 49. Pienkeräysnumero: RA/2023/1331
Keräys voimassa: 13.11–20.12.2023. Rahalahjoituksilla yhdistys hankkii puolestanne lapsille lahjat pukinpussiin. Mikäli lahjakeräystavoite saavutetaan ja keräysvaroja jää yli, varoilla hankitaan ruokalahjakortteja perheille. Keräyksen järjestää MLL Ylöjärvi, mll.ylojarvi@gmail.com.


Lämmintä joulumieltä, kuusen luona tavataan!