LUX HELSINKI VALAISEE MATKASI VARRELLA 5.-9.1.2022

Tammikuussa on luvassa lisää valoa matkasi varrelle, sillä olemme mukana LUX Helsingissä!

Citycenterin juuret juontavat vuoteen 1967. Helsingin keskeisimmällä paikalla sijaitsevassa korttelissa on useiden tunnettujen suomalaisten suunnittelijoiden, kuten Viljo Revellin sekä Heikki Castrénin arkkitehtuuria. Citycenter on osa kaupunkikulttuuria niin arjessa kuin vapaa-ajassa: hybridirakennuksessa on sekä liikkeitä että toimistoja, ja talo onkin tuhansien helsinkiläisten arjen kiintopiste. Citycenter on julkisen liikenteen keskittymässä, mikä mahdollistaa matkan perille kuivin jaloin vaikka Japanista asti!

Citycenterin klassinen sijainti on valolla korostamisen arvoinen, onhan suojeltu rakennus aikanaan puhuttanut kaupunkilaisia paljonkin: alkuperäinen nimi City-Center korvaantui aikalaisten puhekielessä Makkaratalo-lempinimellä. Citycenterin katolle suunniteltua valotaideteosta voi ihastella monesta eri suunnasta ja se on pari Forumin lasikulman valotaideteokselle.

Lue lisää valotaitelija Otso Vartiaisen suunnittelemasta BLING THE ROOF -teoksesta sekä tutustu ennakkoon myös muihin LUX Helsingin taideteoksiin osoitteessa www.luxhelsinki.fi

Suunnittele reittisi ja pysähdy hengähtämään kahviloihimme ja ravintoloihimme. Luvassa herkullisia hetkiä valoisan matkasi varrella!