Elon Musti ja Mirri on nyt avoinna!

Musti ja Mirri – Kaverina myötä- ja vastakarvassa

Lemmikkiarkeen mahtuu sekä koiranelämää että kissanpäiviä. Haluamme olla apunasi huolehtimassa parhaasta ystävästäsi ja tehdä sinun sekä lemmikkisi arjesta helpompaa, iloisempaa ja turvallisempaa. Siksi löydät meiltä parhaan tuotevalikoiman ja asiantuntevaa apua kaikkiin lemmikkiarjen mukanaan tuomiin kysymyksiin. Musti ja Mirri on vuonna 1988 perustettu lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketju, joka toimii nykyään Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa ilolla ja suurella sydämellä.

Pidämme huolta lemmikistäsi kuin omistamme!

Tiesitkö, että 90%:lla Mustin ja Mirrin työntekijöistä on oma lemmikki ja löydät valikoimastamme vain ruokia ja tarvikkeita, jotka kelpuutamme myös omille eläinystävillemme? Laajasta tuotevalikoimastamme löydät esimerkiksi laadukasta koiranruokaa ja tarpeellisia tarvikkeita koirille, kissoille, pieneläimille, linnuille ja akvaariokaloille.

Me pidämme huolen, ettet koskaan tassuttele yksin, sillä aina kun kaipaat kaveria, olemme täällä – vain kuonon mitan päässä.

Uusi, toivottu Musti ja Mirri -myymälä on avannut Kauppakeskus Elossa torstaina 3.12. Uusi liike sijaitsee aivan Click Shoes -kenkäliikkeen vieressä.

 

Tervetuloa ostoksille - myös ilman kontaktia.

 

Musti ja Mirri -myymälällä on Elon kauppakeskuksen parkkipaikalla merkityt noutoruudut, joten voit noutaa ostoksesi parkkipaikalta vaikka kokonaan ilman kontakteja.

Homma toimii näin:

1. Valitse tuotteet verkkokaupasta (https://www.mustijamirri.fi/) käyttämällä Click & Reserve- toimintoa ja valitse noutomyymäläksi Ylöjärven myymälä.

2. Saatuasi vahvistuksen tekstiviestillä varauksestasi voit noutaa tuotteet myymälän edustalla sijaitsevilta, merkityiltä parkkipaikoilta.

3. Kun saavut paikalle, soita myymälän numeroon 0503882942. Saat ohjeet MobilePay-maksuun, ja saat ostoksesi kannettuna autollesi.

Voit myös soittaa myymälään numeroon 0503882942, kertoa tilauksesi ja odottaa parkkipaikalla kun tuotteet keräillään ja toimitetaan sinulle autollesi.

Huomioithan, että noutaessa ostoksiasi myymälän ulkopuolelta maksutapana käy ainostaan MobilePay.