Eloisia lukuhetkiä Nextoryn kanssa!

Kauppakeskus Elo tarjoaa asiakkailleen tänä kesänä tarinantäyteisiä hetkiä koko perheelle yhdessä ääni- ja e-kirjapalvelu Nextoryn kanssa!

Haluaisitko vain painaa lasten kuvakirjan päälle ja antaa kertojan lukea tarina lapsellesi? Nextoryn äänikuvakirjoilla se onnistuu! Entä jos haluatkin antaa lapselle mahdollisuuden selata lastenkirjoja ilman, että hän pääsee käsiksi aikuisten kirjavalikoimaan? Tee lapsellesi oma profiili ja aseta muihin profiileihin salasana Nextoryn sovelluksessa!

Käydessäsi Elossa ostoksilla saat oston yhteydessä osasta liikkeistä flyerin, jonka linkistä saat lunastettua itsellesi 45 päivää Nextoryn -sovellukseen lukuaikaa. 

Nextory tarjoaa perheille erilaisia tilausvaihtoehtoja sopimaan jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Voit valita sinulle sopivan perhetilauksen 3 eri vaihtoehdosta:

  • Perhe 2, jossa 2 henkilöä kerrallaan voi lukea ja kuunnella

  • Perhe 3, jossa 3 henkilöä kerrallaan voi lukea ja kuunnella

  • Perhe 4, jossa 4 henkilöä kerrallaan voi lukea ja kuunnella

Riippumatta siitä minkä tilauksen valitset, voit luoda 4 eri profiilia Nextoryn sovelluksessa ja määritellä, haluatko tehdä lapsille omia profiileita, joissa on ainoastaan lapsille suunnattua sisältöä. Asettamalla salasanan aikuisten profiileihin voit huoletta antaa lapsesi lukea ja kuunnella kirjoja Nextoryssa!

Lastenkirjojen lisäksi Nextorysta löytyy niin nuorille kuin aikuisillekin luettavaa sekä kuunneltavaa aina koukuttavimmista tositarinoista sydäntä raastaviin rakkaustarinoihin ja keittokirjoihin. Voit siis valita sopivan kirjan riippukeinussa, keittiössä kuin nukkumaan mennessä kuunneltavaksi!

Nextoryn yli 400 000 ääni- ja e-kirjan valikoimasta löytyy koko perheelle sopivaa luettavaa sekä kuunneltavaa niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi. Voit asettaa itsellesi lukutavoitteita, pitää kirjaa kuuntelemistasi kirjoista, kuunnella kirjoja Offline- tilassa tai kuunnella kirjaa nukkumaan mennessä Uniajastin- toimintoa käyttäen.

Tule kesäostoksille Eloon ja nauti kesän ajan ihanista lukuelämyksistä!